Zakelijk bellen in het buitenland

  ICT Inc
  By ICT Inc

  ICT Inc is een no nonsense internet telefonie provider voor de particuliere als zakelijke markt. Wij hebben inmiddels vele klanten in binnen en buitenland.

  Bent u als zakenman/vrouw veel in het buitenland? Dan weet u als geen ander hoe snel telefonie kosten op kunnen lopen wanneer u regelmatig contact moet onderhouden met kantoor of klanten. Of u nu gebruik maakt van uw mobiel of de telefoon in het hotel, bellen in het buitenland is gewoon duur! Of toch niet?

  Bij ICT Inc begrijpen wij als geen ander dat u niet  zit te wachten op een hoop uitzoekwerk naar de goedkoopste telefonie provider voor wanneer u in het buitenland verblijft. Daarom doen wij dit voor u. Het enige waar u voor hoeft te zorgen is een smartphone, Wi-Fi op de hotelkamer en een abonnement bij ons. Op die manier kunt u met uw smartphone via het internet bellen voor onze voordelige tarieven.Het maakt ons niet uit of u in Polenof Amerika verblijf, u betaald altijd hetzelfde bedrag. Naar vaste nummer in Nederland ongeveer 1ct per minuut en mobiel ligt net boven de 1ct. Doordat u over de, veelal gratis, Wi-Fi verbinding van het hotel (of plaatselijk restaurant) belt via onze centrale heeft u geen vervelende roaming kosten die uw huidige provider rekent. Op die manier belt u mobiel wereldwijd vanaf waar dan ook ter wereld altijd voor het meest voordelige tarief.

  Natuurlijk kunt u dit ook in Nederland gebruiken vanaf zowel uw vaste als mobiele toestel. Ook is er de mogelijkheid een lokaal telefoonnummer te koppelen aan uw account. Op die manier kunnen uw klanten of werknemers u overal ter wereld bereiken voor een lokaal tarief.

  Neem snel via Centillien contact met ons op en wij maken vandaag nog uw account in orde.

   

   

  ICT Inc

  ICT Inc

  VOIP (internet telefonie), SEO, Web- design/hosting ea ICT projecten
  Business description

  ICT Inc heeft een groot aanbod ICT diensten. Sinds jaar dag verzorgen wij installatie en onderhouds diensten aan een groot aantal bedrijven. Hierbij moet u denken aan het volledige onderhoud van uw...