Eerste konijnenstal in Nederland MDV-gecertificeerd

  By

  Onlangs behaalde de eerste konijnenstalhouder in Nederland het MDV-certificaat voor haar nieuwe konijnenstal. Het certificaat is behaald doordat de konijnenstal duurzaam is gebouwd en aan de Maatlat Duurzame Veehouderij voldoet. De konijnen hebben bijvoorbeeld veel meer ruimte dan in de oude stal, er is minder ammoniakuitstoot en de stal voorziet in een geavanceerd ventilatiesysteem. Lees hier meer over de eerste gecertificeerde konijnenstal.

  MDV en ondersteuning Subsidiefocus

  In 2011 is de categorie konijnen toegevoegd aan de Maatlat Duurzame Veehouderij. Per 1 januari 2012 is deze categorie ook toegevoegd aan de Milieulijst. Vanaf toen kwam de investering voor een duurzame stal in aanmerking voor een fiscaal voordeel via de fiscale regeling MIA\Vamil.

  Subsidiefocus heeft de betreffende ondernemer ondersteund in het gehele proces van certificering (vanaf het opstellen van de bouwplannen voor de nieuwe stal tot aan het aanvragen van het voorlopige en definitieve certificaat). Daarnaast heeft Subsidiefocus de MIA\Vamil aanvragen verzorgd.

  Meer weten?

  Heeft u vragen over de Maatlat Duurzame Veehouderij (MDV) of over MIA\Vamil? Neem dan contact op met één van onze adviseurs van Subsidiefocus via telefoonnummer 073-6465475 of stuur een e-mail naar info@subsidiefocus.nl.

  Subsidieadvies op maat
  Business description

  Subsidiefocus is een landelijk opererend subsidieadviesbureau dat zich richt op subsidie-management in de meest brede zin van het woord. Subsidiefocus werkt onder andere voor ondernemingen die actief...

   Subsidiefocus

   Subsidieadvies op maat

   Archives

   Tag cloud

   , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,