Vervolg op NIOF in april of mei 2013

  Subsidiefocus
  By Subsidiefocus

  De Subsidieregeling noordelijke innovatie ondersteuningsfaciliteit 2010 (NIOF2010) krijgt een vervolg. De nieuwe regeling zal naar verwachting in april of mei 2013 ingaan en heeft een budget van € 8 miljoen toegewezen gekregen. De regeling zal er in hoofdlijnen hetzelfde uitzien als de huidige NIOF waarvoor momenteel geen budget meer beschikbaar is.

  Subsidiabele activiteiten

  Voor onderstaande activiteiten kan subsidie aangevraagd worden:

  • Ontwikkeling en vermarkting;
  • Implementatie ontwikkelingstraject;
  • Kennisdrager;
  • Deelname aan buitenlandse beurzen.

  Aanvragen

  In aanmerking komen ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (MKB) in de provincie Drenthe, Fryslân of Groningen. Ondernemers in de primaire productie, de detailhandel, de gezondheid- en welzijnszorg en financiële instellingen komen niet in aanmerking voor subsidie. Aanvragen kunnen naar verwachting worden ingediend in april of mei 2013. Het subsidiepercentage en de minimale kosten zijn afhankelijk van de activiteit waarvoor subsidie wordt aangevraagd.

  Meer weten?
  Heeft u vragen over het vervolg op NIOF? Neem dan contact op met één van de adviseurs van Subsidiefocus via telefoonnummer 073-6465475 of stuur een e-mail naar info@subsidiefocus.nl.

  Subsidiefocus

  Subsidiefocus

  Subsidieadvies op maat
  Business description

  Subsidiefocus is een landelijk opererend subsidieadviesbureau dat zich richt op subsidie-management in de meest brede zin van het woord. Subsidiefocus werkt onder andere voor ondernemingen die actief...