Waarom externe Hosting - Waarom externe Hosting

  Berrie Pelser
  By Berrie Pelser

  Waarom externe Hosting is een bericht van: Ber|Art Visual Design and WordPress Webhosting

  Waarom externe Hosting

  Waarom externe Hosting

  Waarom externe Hosting

  Uit een onderzoek dat door de Amerikaanse hoster www.hosting.com is uitgevoerd blijkt dat de belangrijkste reden om apparatuur te colocaten in een extern datacentrum de betrouwbaarheid van de voorzieningen en beschikbaarheid van de systemen is.

  Voor tweederde van de totaal 212 door Hosting.com ondervraagde bedrijven (van MKB bedrijven tot multinationals) is dat één van de redenen om hun systemen onder te brengen in een datacentrum.

  De redenen om te colocaten in een datacentrum zien er zo uit:
  67% – Verhogen van de beschikbaarheid c.q. betrouwbaarheid
  49% – Verhogeren van operationele effectiviteit en prestaties
  45% – Verlagen en elimineren van kosten
  39% – Schaalbaarheid
  36% – Risico beheersing
  19% – Voldoen aan wet en regelgeving

  Voor 45 procent van de respondenten spelen kosten dus een rol, de vraag of ze verwachten dat de kosten die gemaakt worden terugverdiend worden speelt dus een belangrijke rol. Totaal denkt 69 procent van de respondenten dat ze een Return on Investment (ROI) zullen hebben, hiervan verwacht 24 procent dat dit binnen 6 maanden zal zijn, 40 procent binnen 12 maanden, 29 procent binnen 2 jaar en 7 procent binnen 5 jaar.

  De volgende vraag die het onderzoek beantwoord is, waar klanten op letten bij hun keuze voor hun colocatie hoster (datacentrum). Twee eigenschappen steken met kop en schouders boven de rest uit, de beschikbaarheid van bandbreedte én beveiliging. Het hoogste scoort bandbreedte, bij 31 procent van de respondenten is dit het belangrijkste selectie criterium én bij maar liefst 78 procent staat het als in de top 3 belangrijkste criteria. Beveiliging staat bij 31 procent van de respondenten op één en bij 61 procent in de top 3.

  ..

  Ber|Art Visual Design is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige kwaliteit hosting en (web) design.

  WordPress Hosting en Google SEOTwitter WordPress SEO HostingLinkedIn WordPress SEO HostingFacebook WordPress SEO HostingRSS Feed WordPress SEO Hosting Berrie Pelser, Ber|Art Visual Design:
  Ber|Art is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige kwaliteit hosting, WordPress Hosting en (web) design. De onderneming levert, in nauwe samenwerking met partners, oplossingen aan het MKB op het gebied van SEO, domein, shared, applicatie en e-commerce hosting als mede managed colocated server hosting. Ber|Art WordPress SEO Domein Magento Typo3 Google VPS Cloud Hosting Design at Ber|Art

  Hosting catergoriën: Cloud Computing, Domeinen, Google nieuws, Google seo, Hosting nieuws, Internet, Magento, Overige, Security, seo, Webdesign, Webhosting, WordPress, Social Networks, Forums
  WordPress
  blogs: WordPress Host, Webwinkel Host, WPMU, European Cloud Computing, WordPress.ber-art.nl

  Ber|Art Visual Design is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige kwaliteit hosting en (web) design.

  ..

  Nieuwste berichten:

  Vergelijkbare berichten:

  Originally posted 2008-10-17 13:53:49.
  Original: http://hosting.ber-art.nl/waarom-externe-hosting/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=waarom-externe-hosting
  By: Berrie Pelser
  Posted: January 25, 2013, 9:15 am

  Berrie Pelser

  Berrie Pelser

  Ber|Art Visual Design V.O.F. delivers high-end secure (PCI-Compliant) WordPress, Typo3 and Magento Linux Cloud VPS Hosting with professional Search Engine Optimization (SEO) plus Social Media (Social Network) integration, branding and strategy.
  Business description

  Ber|Art Visual Design V.O.F. delivers high-end secure (PCI-Compliant) WordPress, Typo3 and Magento Linux Cloud VPS Hosting with professional Search Engine Optimization (SEO) plus Social Media (Social...