10 SEO tips voor 2011 - 10 seo tips voor 2011 zoekmachineoptimalisatie SEO

  Berrie Pelser
  By Berrie Pelser

  10 SEO tips voor 2011 is een bericht van: Ber|Art Visual Design and WordPress Webhosting

  10 seo tips voor 2011

  10 seo tips voor 2011

  10 SEO tips voor 2011

  In het algemeen geldt dat zoekmachineoptimalisatie ( SEO ) een drietal analysegebieden beslaat:

  1. Optimalisatie van OnPage – / OnSite factoren (de structuur, inhoud en techniek op een website)

  2. Maximalisatie van externe backlinks (ook wel link building genoemd)

  3. Trefwoordanalyse (het ontdekken van interessante trefwoorden, het bepalen van het zoekvolume op die trefwoorden en het analyseren van de hoeveelheid, kwaliteit en autoriteit van concurrerende pagina’s voor die trefwoorden).

  Over het algemeen kun je zeggen dat de beste optimalisatie voor een website het leveren van kwalitatief hoogstaande inhoud (zgn. “content”) is in combinatie met een gedegen structuur.

  Zoekmachines gaan namelijk op zoek naar de beste inhoud voor de gebruikers van de zoekmachine, en een goede inhoud is daarom een noodzaak.

  Vaak wordt er rekening gehouden met keyword dichtheid, de title tag en het juiste gebruik van headers. Door juiste (X)HTML te gebruiken wordt er gewicht toegekend aan tekst. Zo weegt tekst tussen <h1> tags binnen websites zwaarder dan tekst tussen paragraph – <p> – tags.

  Veel bedrijven geven soms veel geld uit aan reclame, maar besteden te weinig werk aan de inhoud van hun website. Wie goed gevonden wil worden op bepaalde producten zal in de eerste plaats er zoveel mogelijk over moeten vertellen en ervoor zorgen dat deze informatie goed geïndexeerd kan worden.

  10 seo tips voor 2011

  1.  Zorg voor een schone website
  Maak een duidelijk en overzichtelijke website. Controleer of uw website op dode links heeft. Los html en css fouten op. Dit zorgt ervoor de de zoekrobot gemakkelijk en snel uw website kan indexeren. Controleer uw website op fouten, gebruik ook  de W3C Validator van w3.org. Bing heeft al aangekondigd dat een foutloze website een hogere ranking heeft als een website vol HTML fouten, volgt Google in 2011?

  2. Gebruik de juiste keywords
  Als u met een nieuwe website gaat proberen te scoren met een concurrerend keyword zal dit erg moeilijk worden. Probeer in de plaats daarvan de pagina te optimaliseren op longtail keywords. Voor het vindbaar maken van uw website is een gedegen keyword onderzoek erg belangrijk. Keyword research is een belangrijk onderdeel voor de zoekmachine optimalisatie van uw website. Gebruik onder andere het zoekvenster van Google om keyword zinnen te vinden die uw potentiele klanten gebruiken.

  3. Maak leesbare url’s
  Denk goed na over de url als u werkt met een CMS systeem. Zorg ervoor dat uw URL een indicatie is van het soort informatie dat uw bezoekers zal tegenkomen op die pagina.

  4. Optimaliseer de Title tags
  Unieke title tags zijn een erg belangrijke zoekmachine optimalisatie factor. Besteed hier veel aandacht aan het moet zeker opgenomen worden in uw SEO plan.

  5. Controleer uw ALT-tags
  Hoewel het niet noodzakelijk is voor een hoge ranking is het wel heel belangrijk dat de alt tags van de images gevuld zijn en voorzien van relevante keywords. Google ziet in ieder geval dat u een professionele website heeft.

  6. Inkomende links
  Het verkrijgen van goede inkomende links is een tijdrovende bezigheid. Maar er zijn een aantal inkomende links die u snel kunt krijgen controleer onder andere of de branche organisaties waar u lid van bent naar uw website linken en ga deelnemen aan gerelateerde forum/blogs. Controleer hoeveel inkomende links uw website heeft.

  7. Interne links
  Dit is een erg belangrijke SEO factor voor 2011, pagina’s zonder inkomende links komen niet in de index van de zoekmachine. Dus zorg voor veel interne links met goede anchor teksten naar pagina’s die je vindbaar wil maken.

  8. Update uw content regelmatig
  Houd uw website/blog up to date. Dit zorg dat de zoekrobots regelmatig terugkomen en uw informatie blijft actueel voor de bezoekers.

  9. HML/XML sitemap
  Het creëren van een HTML en XML sitemap is noodzakelijk en maakt het makkelijker voor de zoekmachine robots om uw website beter te begrijpen. Sinds kort kunt u ook zien hoeveel pagina’s van de XML sitemap in de web index staan in google webmaster tools.

  10. Maak gebruik van social media
  Steeds meer bedrijven worden bewust van de kracht van social media marketing. Twitter en Facebook zijn de nieuwe zoekmachines van 2011. Zorg dat u aanwezig bent op deze 2 websites. Maak een pagina en tweet of post regelmatig. Ga op zoek naar fans en volgers. Het is een geweldige manier om aan de reputatie van uw website te werken en veel relevante inkomende links te krijgen.

  Bron: SEOlab

  .
  .

  Ber|Art Visual Design is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige kwaliteit hosting en (web) design.

  WordPress Hosting en Google SEOBerrie Pelser, Ber|Art Visual Design:
  Ber|Art is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige kwaliteit hosting, WordPress Hosting en (web) design. De onderneming levert, in nauwe samenwerking met partners, oplossingen aan het MKB op het gebied van SEO, domein, shared, applicatie en e-commerce hosting als mede managed colocated server hosting.

  Ber|Art WordPress SEO Domein Magento Typo3 Google VPS Cloud Hosting Design at Ber|Art

  Hosting catergoriën: Cloud Computing, Domeinen, Google nieuws, Google seo, Hosting nieuws, Internet, Magento, Overige, Security, seo, Webdesign, Webhosting, WordPress, Social Networks, Forums WordPress Weblogs: WordPress Host, Webwinkel Host, WPMU, European Cloud Computing

  Ber|Art Visual Design is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige kwaliteit hosting en (web) design.

  Nieuwste berichten:

  Vergelijkbare berichten:

  Originally posted 2010-10-03 12:06:42.
  Original: http://hosting.ber-art.nl/seo-zoekmachineoptimalisatie-2011/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=seo-zoekmachineoptimalisatie-2011
  By: Berrie Pelser
  Posted: December 28, 2012, 10:25 am

  Berrie Pelser

  Berrie Pelser

  Ber|Art Visual Design V.O.F. delivers high-end secure (PCI-Compliant) WordPress, Typo3 and Magento Linux Cloud VPS Hosting with professional Search Engine Optimization (SEO) plus Social Media (Social Network) integration, branding and strategy.
  Business description

  Ber|Art Visual Design V.O.F. delivers high-end secure (PCI-Compliant) WordPress, Typo3 and Magento Linux Cloud VPS Hosting with professional Search Engine Optimization (SEO) plus Social Media (Social...