Google Cloud Computing - Microsoft heeft te grote achterstand in cloud computing t.o.v. Google

  Berrie Pelser
  By Berrie Pelser

  Google Cloud Computing is een bericht van: Ber|Art Visual Design and WordPress Webhosting

  Microsoft heeft te grote achterstand in cloud computing t.o.v. Google

  Microsoft heeft te grote achterstand in cloud computing t.o.v. Google

  Microsoft heeft te grote achterstand in cloud computing t.o.v. Google

  Microsoft kan de voorsprong die Google heeft op het gebied van cloud computing niet meer goedmaken. Dat beweert topman Dave Girouard van de divisie Google Enterprise. In een interview met Computerworld vertelt Girouard dat hij Microsoft als enige echte concurrent ziet op het gebied van Cloud Computing, maar hij voelt zich niet bedreigd door het bedrijf.

  “Cloud computing is een nieuwe markt met nieuwe leiders. Microsoft is een geweldig bedrijf, maar wij zijn al een aantal jaar verder met het ontwikkelen van cloudproducten die betrouwbaar, praktisch en veilig zijn”, aldus Girouard.

  Cloud computing
  Cloud computing is een systeem waarbij software verdeeld is over verschillende computers op het internet. Het komt er op neer dat gebruikers software kunnen raadplegen zonder het programma daadwerkelijk op hun computer te hebben.

  Google heeft binnen dit systeem Google Docs ontwikkeld. Met deze dienst kunnen documenten (bijvoorbeeld een tekstbestand of een presentatie) worden aangemaakt en vervolgens online worden opgeslagen. De dienst concurreert onder andere met Office van Microsoft.

  Grootste speler
  Microsoft is op het gebied van officeapplicaties verreweg de grootste speler op de markt, Girouard denkt echter niet dat het bedrijf dezelfde overmacht kan realiseren als het aankomt op cloud computing.

  “Er zullen zeker mensen zijn die blijven hangen bij Microsoft omdat ze ermee bekend zijn, maar deze mensen zullen steeds verder achterop raken. Microsoft zal namelijk alle eerdere ervaringen met officeapplicaties met zich mee moeten slepen.”  Lees hier verder…

  Gaat Microsoft Google verslaan in de machtstrijd om cloud computing?

  Deze week lanceerde Microsoft Office Web Apps. De vergelijking met Google’s Apps is snel gemaakt. De vraag is hoe beide bedrijven zich op het vlak van cloud computing tot elkaar gaan verhouden en wat de effecten hiervan zullen zijn voor de consumenten. CNN heeft van beide bedrijven mensen geinterviewd en berichtte er over. – Lees het volledige item

  Ber|Art Visual Design en Hosting at http://hosting.ber-art.nl on Cloud Computing CAT

  Nieuwste berichten:

  Vergelijkbare berichten:

  Originally posted 2010-05-17 10:56:15.
  Original: http://hosting.ber-art.nl/google-cloud-computing/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=google-cloud-computing
  By: Berrie Pelser
  Posted: December 24, 2012, 11:50 am

  Berrie Pelser

  Berrie Pelser

  Ber|Art Visual Design V.O.F. delivers high-end secure (PCI-Compliant) WordPress, Typo3 and Magento Linux Cloud VPS Hosting with professional Search Engine Optimization (SEO) plus Social Media (Social Network) integration, branding and strategy.
  Business description

  Ber|Art Visual Design V.O.F. delivers high-end secure (PCI-Compliant) WordPress, Typo3 and Magento Linux Cloud VPS Hosting with professional Search Engine Optimization (SEO) plus Social Media (Social...