Wat heeft suiker en kanker met elkaar gemeen, welk verband bestaat er tussen die twee?

  Biozar
  By Biozar

   

   
  Insuline resistentie is de verbindende factor tussen suiker, zwaarlijvigheid, diabetes en kanker. Suiker is naar aller waarschijnlijkheid de meest toxische stof die dagelijks in grote hoeveelheden door de mond gaat. Suiker en kaner hebben alles met elkaar gemaeen. Suiker is een aanslag op het auto immuunsysteem en staan in direct verband met elkaar.

  Uit onderzoek van Harverd medical school (Lewis Cantley) wordt of staat suiker in verband met het ontstaan van beginnende kankercellen. Veel van die cellen worden afhankelijk van insuline om te voorzien in hun brandstofvoorziening. Waar het op neer komt is dat uit onderzoek blijkt dat insuline de voedingsbodem is voor de ontwikkeling van kanker.

  Sommige kankercellen muteren die tot doel hebben de afhankelijkheid van kanker van insuline te vergroten. Weer andere cellen gebruiken de insuline die diabetes twee en zwaarlijvigheid veroorzaken.

  UCTV ((university of California, San Francisco, TV) Dr. Rober. H. Lustig heft in 2009 een presentatie van 1,5 uur op internet gezet die inmiddels drie million keer bekeken is. Hierin wordt uitgelegd welke invloed suiker op je lichaam heeft. Wij hebben hier in de blogs al een aantal keren beschreven wat de gevolgen kunnen zijn van suiker op je stofwisseling.


  UCTV Dr. Robert. H. Lustig, wat suiker met ons doet.

  Fructose in fruit wordt in het algemeen gezien als iets positiefs, ontegenzeggelijk is fruit gezond. Wij propageren in onze blogs dat fruit erg gezond is, maar de combinatie van de grote hoeveelheden aan tafels suikers en fructose maakt dat fructose wel degelijk een schadelijke invloed kan hebben. Per dag consumeren we in totaal 150 gram. Veel producten die we dagelijks eten bevat al fructose. Of het nu mayonaise, soep uit blik, of bv iets onschuldigs is als een bruine boterham bijna in elk product is suiker toegevoegd waarvan al circa 75 gram per dag uit onze “gewone” voeding komt. Dit laatste cijfer is al 3 keer meer als dagelijks is toegestaan!

  Het verband tussen kanker en suiker is evident. Maak eens een goed begin, door nog maar 1 pak suiker en 1 pak suikerklontjes per jaar te kopen voor een gezin en probeer eens daar mee uit te komen voor dat betreffende jaar. Daar mee is niet gezegd dat het probleem is opgelost omdat wij juist door onze “gewone”voeding nog enorme hoeveelheden binnen krijgen. Ben ook eens kritisch t.a.v. frisdrank en fruitdrankjes, die zijn wel de hoofdoorzaak van deze enorme hoeveelheid suiker van 150 gram per dag.

  Elke kankerpatiënt zou onmiddellijk een streep moeten halen daar de suikers die hij binnenkrijgt. In sommige diëten zie je dat ook terug maar helaas wordt daar nog veel te weinig mee gedaan. Kanker en suiker gaan niet samen.

  Doe jezelf en je kinderen een plezier, iedereen is op zoek naar dat ene wondermiddel. Het middel wat je gezond moet maken of liever gezegd het ene middel wat je gezond moet houden. Wij van Biozar zeggen, hou je lichaam gezond en pas je voedingspatroon aan, if natyre is keeping itself in balance why don’t we?. Dit is niet zomaar een slogan. Sta op tegen sukker!

  Wordt zeker vervolgd!

  The post Wat heeft suiker en kanker met elkaar gemeen, welk verband bestaat er tussen die twee? appeared first on Biozar.

  Original: http://www.biozar.nl/blog/wat-heeft-suiker-en-kanker-met-elkaar-gemeen-welk-verband-bestaat-er-tussen-die-twee/
  By: admin
  Posted: December 16, 2012, 11:36 am

  Biozar

  Biozar

  We are distributing Biozar, it helps the human equilibrium to restore
  Business description

  Biozar is opening up new frontiers in food supplements. It is a proven product which has been developed in The Netherlands and shows dramatic results in boosting your health once taken on a regular...