Mozilla Bing ipv Google - Mozilla: 'Gebruik Bing in plaats van Google'

  Berrie Pelser
  By Berrie Pelser

  Mozilla Bing ipv Google is een bericht van: Ber|Art Visual Design and WordPress Webhosting

  Mozilla: ‘Gebruik Bing in plaats van Google

  De opmerkingen over privacy die topman van Google Eric Schmidt onlangs deed zijn in het verkeerde keelgat geschoten bij Mozilla. Daar adviseert men ineens Bing aan gebruikers. Asa Dotzler, hoofd community development bij Mozilla, is heeft de uitlatingen van Google-ceo Eric Schmidt met verbazing aangehoord. Die zei onlangs in een televisie-interview dat privacy iets is voor mensen die geheimen hebben. “Als je iets hebt gedaan waarvan je niet wil dat iemand het weet, misschien had je het dan sowieso niet moeten doen.”

  Google vervangen door Bing: In een blogpost wijst Dotzler gebruikers op een extensie die Google vervangt voor Bing in Firefox. “Ja, Bing heeft een beter privacybeleid dan Google”, schrijft hij erbij. Het is niet bekend of de Mozilla-manager met die uitspraak zijn goedkeuring hecht aan de experimentele Bing-dienst EntityCube, die ongevraagd persoonsprofielen samenstelt op basis van online vindbare informatie.

  Zoekdeal met Google: De uitspraak van Asa Dotzler is ook opmerkelijk omdat Mozilla het overgrote deel van zijn inkomsten haalt uit een zoekdeal met Google, waardoor Google de standaard zoekmachine is in Firefox. In 2011 loopt die deal af. Toen Google zijn eigen browser introduceerde is de relatie tussen Google en Microsoft aanzienlijk bekoeld.

  Het marktaandeel van Bing is nog niet uitgestegen boven de 10 procent. Misschien zijn de uitspraken van Schmidt precies wat de zoekmachine van Microsoft nodig had.

  Ber|Art WordPress SEO Domein Magento Typo3 Google VPS Cloud Hosting Design at Ber|Art

  Catergoriën: Cloud Computing, Domeinen, Google nieuws, Google seo, Hosting nieuws, Internet,
  Magento, Overige, Security, seo, Webdesign, Webhosting, WordPress, Social Networks, Forums

  Andere Weblogs: WordPress Host, Webwinkel Host, WPMU, European Cloud Computing

  Nieuwste berichten:

  Vergelijkbare berichten:

  Originally posted 2009-12-11 13:15:49.
  Original: http://hosting.ber-art.nl/mozilla-gebruik-bing-plaats/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=mozilla-gebruik-bing-plaats
  By: Berrie Pelser
  Posted: December 10, 2012, 10:31 am

  Berrie Pelser

  Berrie Pelser

  Ber|Art Visual Design V.O.F. delivers high-end secure (PCI-Compliant) WordPress, Typo3 and Magento Linux Cloud VPS Hosting with professional Search Engine Optimization (SEO) plus Social Media (Social Network) integration, branding and strategy.
  Business description

  Ber|Art Visual Design V.O.F. delivers high-end secure (PCI-Compliant) WordPress, Typo3 and Magento Linux Cloud VPS Hosting with professional Search Engine Optimization (SEO) plus Social Media (Social...