case de marcat fiscale

  case de marcat
  By case de marcat

  Case de marcat ieftine

  Casa de marcat Activa Royal areo imprimanta termica EASY-LOAD ce face foarte facila operatia de schimbare a rolelor, are afisaj alfanumeric 2 randuri luminate, 3 interfete: Rs232, USB, text liber preprogramabil sau nu in timpul vanzarii, afisaj client incorporat. Poate fi folosita ca imprimanta fiscala impreuna cu diverse aplicatii software. Recomandata pentru magazine, restaurante, hoteluri, birouri, unităti comerciale şi depozite aflate in spatiu deschis, unităti fără retea de alimentare cu energie electrică.

   

  Case de marcat ieftine

  Casa de marcat Activa Magic este portabila, compacta, cu acumulator, afisaj client si sistem automat de rulare a benzii de control. Se poate folosi si varianta fara acumulator dar cu un alimentator mai puternic de 2Amperi. Se recomandata pentru vanzari ambulante, servicii postale, parcari, vinzari in locuri deschise sau pentru orice activitate de vinzare care nu dispune de alimentare la 220 V.

   

   

  Cititoare coduri de bare

  Printr-o combinatie unica de caracteristici, LS4208 ofera cea mai performanta scanare a codurilor de bare in clasa sa de scanere si productivitate maxima acelor utilizatori care inteleg ca a avea cozi la vanzare cat mai mici are un efect direct asupra profiturilor lor.Durabil, construit in jurul placii de baza si cu rezistenta la cadere pe ciment de la 1,8 metri, LS 4208 este gandit sa ofere timp de functionare maxim chiar si in mediile in care se scaneaza neintrerupt.Nu trebuie omise costurile de training. Pentru organizatiile cu volum mare de activitateaceste cheltuieli pot sa reprezinte un cost important. Datorita tolerantei sale superioare la miscare si la modificarea unghiului de scanare, datorita scanarii cu linii multiple variabile (multi-line rastering), LS4208 ofera o experienta “imediata” care solicita foarte putin training sau chiar deloc, astfel incat utilizatorii pot incepe sa utilizeze scanerul din primul moment cand l-au scos din cutie.

   

  Cititoare coduri de bare

  Productivitate mai mare, TCO mai mic.Scanerul de mana Symbol LS1203 de la Motorola asigura o scanare de mare performanta la un pret moderat. De la POS-ul
  din retail pana la patul pacientului in spital sau la biroul serviciului de imprumut dintr-o biblioteca, Symbol LS1203 scaneaza rapid si
  exact, este usor si rezistent si ajuta la cresterea productivitatii si a eficientei in timp ce reduce costul total asociat echipamentului (TCO).  Cantare electronice

  Seria M este cel mai nou model de cantar comercial oferit de Selirom. Modelele au un design modern si compact si include toate functiile cantarelor EVL.

  Cantarele sunt echipate cu un procesor nou mai rapid si cu cele mai noi imbunatatiri, un afisaj LCD pe 3 linii prevazut cu lumina de fundal si o functie de economisire a energiei. Interfata RS-232 pentru conectarea la imprimante de coduri de bare, case fiscale, PC si retea de date.

  Toate modelele au “Functie de numarare” ce permite utilizarea cantarului in comert si in domenii tehnice.

   

  Cantare electronice

  Cantarele comerciale EVL din seria T sunt dispozitive de cantarire precise pentru domeniul de utilizare comercial si de productie. Cantarele sunt echipate cu un procesor nou mult mai rapid, cu o memorie pentru stocarea de pana la 2,000 de articole (PLU), un afisaj nou pe 3 linii prevazut cu lumina de fundal alba si o functie de economisire a energiei.

  Interfata RS-232 pentru conectarea la imprimante de coduri de bare, case fiscale, PC si retea de date.

  Toate modelele au “Functie de numarare” ce permite utilizarea cantarului in comert si in domeniul tehnic.


  more results:case fiscalecititoare coduri de bare, cantare electronice

   


  case de marcat

  case de marcat

  casedemarcat