MyVox, Sociaal Intranet

  NetCare

  MyVox, Sociaal Intranet

  Category: Products
  Type: Discount
  By NetCare
  Reference Number: 235668  MyVox, het sociale platform voor uw organisatie.

  Met MyVox bieden we bedrijven en instellingen een oplossing aan om de kracht van sociale media ook binnen de eigen organisatie in te zetten. Hierdoor verhoogt de productiviteit, kennisdeling en de creativiteit van medewerkers. MyVox is bijzonder sterk in integratie met bestaande internet technologie en andere technologie in uw bedrijf. We geven medewerkers managers de controle over content en rechten en ontsluiten uw complete bestaande filesystemen en maken die direct doorzoekbaar en georganiseerd in groepen.

  Mensen kunnen elkaar met de uitgebreide profielen en zoek mogelijkheden beter dan ooit vinden en effectiever communiceren en samenwerken. En het is nog leuk ook.

  Uw eigen sociale intranet oplossing is eenvoudig te realiseren. Een beetje afhankelijk van uw specifieke wensen kan het vaak al in een week geïmplementeerd zijn, gepersonaliseerd voor uw organisatie.

  Ons prijsmodel is gebaseerd op het aantal medewerkers die er gebruik van maken (pay as you grow) en wordt volledig beheerd opgeleverd door NetCare.  

  Meer weten, bekijk de demo site en maak een account aan of neem contact op:

  NetCare

  Telefoonnummer: 0492430100

  5731 SG Mierlo

   

     Price $ 2800
  • NetCare
   By NetCare

   Thanks

   NetCare

   NetCare

   NetCare is een ervaren ICT organisatie, die praktische en uitvoerbare oplossingen levert op de gebieden detachering, software ontwikkeling en ons sociaal intranet applicatie MyVox om zo toegevoegde waarde te creƫren.

   Latest comments