THIJSSEN TRANSLATIONS

Everyone

Business description
Thijssen Translations is een toonaangevend vertaalbureau, tekstbureau en tolkbureau, gevestigd in Tilburg. Wij leveren hoogwaardige vertalingen, teksten en localisatie-oplossingen.

Thijssen Translations is gespecialiseerd in vertalingen vanuit en naar de volgende (bron-) en (doel)talen: Nederlands, DuitsEngelsFransSpaansItaliaansPortugeesZweedsDeens,PoolsRussisch en Chinees (andere talen op aanvraag).

Al onze vertalingen worden uitgevoerd door native speakers en standaard gereviseerd door een tweede vertaler.

In onze vertalingen houden wij rekening met localisatie. Thijssen Translations adviseert tevens in localisatievraagstukken in het geval dat uw bedrijf een nieuwe, buitenlandse markt gaat betreden. Dit doen we in samenwerking met diverse internationale Kamers van Koophandel. Lees meer over zakendoen in Europa

In het geval van een website-vertaling passen wij, indien overeengekomen, zoekmachinemarketing toe (Search Engine Optimization) of kortweg: SEO. Zo dragen wij bij aan de totstandkoming van het einddoel; een goede zichtbaarheid en vindbaarheid van uw informatie op internet.

Thijssen Translations wordt verder ingeschakeld voor de revisie en correctie van teksten, ongeacht de taal waarin deze zijn opgesteld. Als tekstbureau stellen wij correspondentie voor u op en worden wij ingeschakeld voor het schrijven van pakkende teksten, die taalkundig goed in elkaar steken. Ook leveren wij toepassingen voor content management.

Wij leveren tevens tolkdiensten binnen de regio Tilburg.

Thijssen Translations is gecertificeerd volgens de NEN-EN 15038 norm.
 
 
 
WIE ZIJN ONZE OPDRACHTGEVERS?
 

Onze opdrachtgevers zijn zeer divers. Thijssen Translations beschikt over kennis op vele vakgebieden.

Tot onze klanten behoren (inter)nationale ondernemingen, bedrijven en organisaties, en tevens bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf en particulieren. Wij vertalen en redigeren alle mogelijke soorten tekst en bieden meertalige, en bovenal kwalitatief hoogwaardige, communicatie-oplossingen. 

Werp een blik op ons portfolio voor een greep uit onze lijst van opdrachtgevers.
 
 
Onze projectmanagers kunnen u meer vertellen over onze werkwijze en stellen graag een offerte voor u op. Neem contact met ons op via 013-87 000 20 of via ons contactformulier.
 
 
Short description: Vertaalbureau | Tekstbureau | Tolkbureau
Company name
Country
City
Company address: Ringbaan West 86
Postal Code: 5046VA
Telephone: 31138700020
Personal or Company websitehttp://www.thijssen-translations.eu
Twitter account: ttranslations

Companies

Chamber of Commerce:: 52923835
Employees
Company Revenue

Services industry

Type of services organization
More videos