Provict

Everyone

About me

Begeleiden, ontwikkelen en adviseren van mensen om te komen tot hun juiste en gewenste inzet, meer tevredenheid en betere prestaties.
Stimuleren van coachend leiderschap om mensen de ruimte en vertrouwen te geven in hun verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en professionaliteit.

Inzicht krijgen in persoonlijke eigenschappen en omgevingsfactoren en de ongewenste invloed die deze op elkaar uitoefenen levert vele mogelijkheden ter verbetering op. Dit beter leren begrijpen, benutten en beïnvloeden draagt bij aan grotere tevredenheid en daarmee betere prestaties van de medewerker en dus winst voor de werkgever (win win). Dit is de basis om te komen tot meer succes in samenwerking en betere resultaten in projecten.

Short description: Meer Mens in ICT, Begeleiden, ontwikkelen en adviseren van mensen om te komen tot hun juiste en gewenste inzet, meer tevredenheid en betere prestaties.
Company name
Country
Location
Slogan: Meer mens in ICT
Twitter account: @PeterMandersPro

Companies

Unique Selling Point: Training in coachend leidinggeven en persoonlijke effectiviteit van ICT'ers
Contact Person: Peter Manders
Employees
Company Revenue

No skype name yet

  • Provict
   10 tips om passende vacatures te vinden, aan tafel en op de shortlist te komen van potentiële werkgevers en snel weer een baan te vinden in de ICT
   • Provict
    Provict published a news post Boek 'Meer Mens in ICT'
    De menselijke factor is bepalend voor het succes van ICT.
    • Provict
     Provict is now a connection with NetCare
      Provict
       NetCare
       • Provict
        Provict joined Centillien