Ministerie van Buitenlandse Zaken

Business description

Het ministerie van Buitenlandse Zaken (BZ) is ieder uur van de dag ergens in de wereld actief. Zo is het ministerie er voor u als u voor korte of langere tijd naar het buitenland gaat. Ook behartigt BZ de internationale betrekkingen, vanuit Den Haag en via een netwerk van ruim 150 posten over de hele wereld. Daarnaast geeft het ministerie van Buitenlandse Zaken, in overleg met andere ministeries, vorm aan het Europa van de toekomst.

Short description: Ministerie van Buitenlandse Zaken
Country
City
Company address: Bezuidenhoutseweg 67
Postal Code: 2594 AC
Personal or Company websitehttp://www.rijksoverheid.nl/ministeries/bz

No connections yet.

No skype name yet

  • minbz
   Voor medicijnen die onder de Opiumwet vallen, moet u een Schengenverklaring of een medische verklaring aanvragen. Dit hangt af van het land waar u naar toe gaat.  Opiaten zijn bijvoorbeeld slaapmiddelen, sterke pijnstillers, ADHD-medicijnen...
   • minbz
    Soms vragen organisaties om een kopie van uw paspoort, identiteitskaart, rijbewijs of verblijfsdocument. Bijvoorbeeld als u een huurcontract of telefoonabonnement afsluit. Door deze kopie onbruikbaar te maken voor anderen, kunt u misbruik voorkomen.
    • minbz
     Elk land heeft eigen wetten, regels en gebruiken. Deze zijn soms heel anders dan u in Nederland gewend bent. U kunt in sommige landen ernstig in de problemen komen als u de lokale wetten, regels en gebruiken niet volgt. Verdiep u daarom in de...
     • minbz
      minbz published a news post Wanneer krijg ik mijn geld terug bij een geboekte reis?
      Soms kunt u een (deel) van het geld voor uw geboekte reis terugkrijgen. Bijvoorbeeld bij een natuurramp of faillissement van uw reisorganisatie.