Crystal Management Support

Everyone

Business description

Welkom bij Crystal Management Support
Heeft u dat gevoel ook wel eens?

U weet waar u met uw bedrijf naar toe wilt, maar het lukt om onduidelijke redenen niet om ook maar in de gewenste richting te bewegen.
U doet verwoede pogingen om “in control” te blijven, maar het wil toch niet écht lukken.
Er is druk vanuit de keten – leveranciers, afnemers, branche(-vereniging), omgeving - waarin u zich bevindt om te gaan voldoen aan internationaal erkende (proces)standaarden. Maar u heeft de tijd noch de kennis in huis om dit vorm te geven.
En als u dan al weet wat u moet ondernemen, dan verzanden genomen initiatieven nogal eens in uw organisatie. Niet dat uw medewerkers niet betrokken zouden zijn: integendeel!
Ze weten echter altijd wel terechte of minder terechte argumenten te bedenken om te kunnen zeggen dat het “nu even niet lukt”. Dat alles leidt er wel toe dat u, ondanks uw goede wil, nog steeds niet “in control” bent.

Gaan bij het bovenstaande wat bellen van herkenning rinkelen en wilt u graag deze situatie doorbreken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Niet dat wij een soort “doos van Pandora” hebben, waaruit we een soort van pasklare oplossing halen. Met onze aanpak zijn we echter wel in staat bovenstaande op adequate wijze – samen met u – het hoofd te bieden.

Short description: Projectmanagement en Organisatie Advies
Country
City
Personal or Company websitehttp://www.crystalmanagement.nl/

Companies

Employees
Company Revenue

No skype name yet