ICT Inc

ICT Inc VOIP is nu live! De goedkoopste en meest betrouwbare telefonie van NL. Voor bedrijven ook met IP PBX die wij kunnen installeren.

()

Everyone

About me

ICT Inc heeft een groot aanbod ICT diensten. Sinds jaar dag verzorgen wij installatie en onderhouds diensten aan een groot aantal bedrijven. Hierbij moet u denken aan het volledige onderhoud van uw ICT infrastructuur tot de installatie van een enkele server, Windows en Linux . Hoewel vaak absent binnen organisaties zou een volledige documentatie van iedere server aanwezig moeten zijn en ook moeten worden bijgehouden. Wij weten als geen ander hoeveel tijd er kan gaan zitten in het schrijven van een goede documentatie en hebben hier dan ook speciale software voor geschreven die deze taak voor u automatiseerd. Sinds enkele jaren zijn wij een VOIP diensten aan gaan bieden. Het grote voordeel is dat wij een volledige ITSP (Internet Telephony Service Provider) zijn en u de belminuten die u verbruikt direct bij ons inkoopt. Door directe peering met veel gebelde landen kunnen wij tarieven goedkoper aanbieden als ieder ander. Of u nu zelf intern een telefooncentrale wilt hosten of dit extern door ons wilt laten doen, alles is mogelijk. Wilt u een overzicht van onze zeer competatieve beltarieven, neem dan snel contact op. Zoals u in de kop al leest zijn wij nog van meer markten thuis waarmee wij u graag van dienst zijn. Neem contact op voor meer informatie, wij zijn u graag van dienst.

Short description: VOIP (internet telefonie), SEO, Web- design/hosting ea ICT projecten
Company name
Country
Location
Telephone: 0616510149
Twitter account: _ictinc_

Companies

Chamber of Commerce:: 000000000
Employees

No skype name yet

  • ICT Inc
   ICT Inc is now a connection with De Beers and Associates
    ICT Inc
     De Beers and Associates
     • ICT Inc
      ICT Inc is now a connection with LKS Loans Incorporation
       ICT Inc
        LKS Loans Incorporation
        • ICT Inc
         ICT Inc published a news post KPN de deur uit en bel goedkoop zonder abonnement!
         ICT Inc bied telefonie oplossingen voor vast en mobiel. Geen abonnement, toch bellen vanaf 1ct per minuut.
         • ICT Inc
          ICT Inc published a news post Bitcoin, de valuta van nu.
          Bitcoin, de valuta van nu. ICT Inc helpt u tijdens de implementatie, configuratie een de facturatie naar uw klanten in uw (web)winkel.
          • ICT Inc
           ICT Inc is now a connection with Jan Vajda
            ICT Inc
             Jan Vajda