Fight 4 your Right

Everyone

Business description

Juridische hulp nodig?

Snel, eerlijk en effectief. Dat is de formule van Fight 4 your Right. Heeft u als particulier, vereniging of MKB een conflict waar u zonder hulp niet meer uitkomt? Komt u niet in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand maar heeft u eigenlijk ook geen budget voor een dure reguliere advocaat? Dan kan Fight 4 your Right voor u de uitkomst bieden.

Diensten

Fight 4 your Right kan u helpen bij het opstellen of onderhouden van zakelijke en juridische documentatie, het starten van een onderneming of juridische hulp bieden bij problemen met de overheid of bij zaken binnen de sector kanton van de rechtbank zoals arbeidsconflicten of vorderingen tot €25.000,-. Bij problemen zal eerst worden gekeken naar oplossingsmogelijkheden die de tussenkomst van een rechter onnodig maken Dit in verband met de beheersbaarheid en het beperken van kosten. Fight 4 your Right werkt zo nodig samen met een advocatenkantoor en een mediator.

Short description: Fight 4 your Right biedt laagdrempelige juridische bijstand tegen een lagere prijs dan de prijs die een advocaat gemiddeld berekent
Company name
Country
City
Telephone: 079-3030009
Personal or Company websitehttp://www.fight4yourright.nl

Companies

Chamber of Commerce:: 27374540
Employees
Company Revenue

Google Map

No skype name yet