ArchiXL

About me

ArchiXL is een onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in enterprise- en IT-architectuur. Wij helpen organisaties bij het inrichten van hun informatievoorziening en het creëren van het noodzakelijke inzicht. Wij richten ons op organisaties in publieke en financiële sector. Vanuit ArchiXL Opleidingen bieden we praktijkgerichte opleidingen op het gebied van architectuur.

Van visie tot inrichting

ArchiXL adviseert organisaties bij het operationaliseren van hun strategie. We formuleren samen met u een gemeenschappelijke visie, op basis waarvan we inzicht creëren in de gewenste inrichting en noodzakelijke veranderingen. Op basis van referentiemodellen en best-practices bepalen we quick-wins in de bestaande IT-inrichting. Daarnaast begeleiden we organisaties bij het doorvoeren van veranderingen en het inrichten van hun architectuurfunctie.

Pragmatisch en doelgericht

In onze visie moet architectuur meer doelgericht en pragmatisch ingezet worden, en onderscheiden ons dan ook door onze no-nonsense aanpak. Als specialist op het gebied van architectuur kunnen we uw doelstellingen dan ook snel te vertalen naar een excellente informatievoorziening. Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat de valkuilen zijn.

Short description: Specialist op het gebied van enterprise- en IT-architectuur
Company name
Country
Location
Company address: Nijverheidsweg Noord 60-27
Postal Code: 3825 KD
Telephone: 033 2585545
Interests
Twitter account: archixl
87%

No skype name yet

Advertisement

No advertisements yet
  • ArchiXL
   ArchiXL joined the group Enterprise Social Network
   • ArchiXL
    ArchiXL has a new profile image
    ArchiXL
    • ArchiXL
     ArchiXL is now a connection with NetCare
      ArchiXL
       NetCare
       • ArchiXL
        ArchiXL joined Centillien