fabrika lufra

Full description

perpunim qumeshti dhe i nenprodukteve te tij

Short description: fabrike perpunimi qumeshti
Country
Address: autostrada lushnje- fier
Slogan: ju na jepni besimin ne ju sjellim cilesine
Telephone: 0689022123
Skills
Personal or Company websitehttp://armandosefa@lufra.net

No skype name yet

No connections yet.