Eigen Bedrijf Online

Everyone

Quality Rating
Business description

 

Eigen bedrijf online is een initiatief van NetCare B.V. We hebben een team van  ontwikkelaars die het mogelijk maken dat we hulp kunnen bieden aan startende en groeiende bedrijven.

We hebben de ambitie om het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken om van een goed idee een online bedrijf te maken en daarmee de “time to market” te minimaliseren. Ook voor bestaande bedrijven die een totaal oplossing willen of een nieuw label op de markt willen brengen is eigen bedrijf online ideaal om dit snel, gemakkelijk en aantrekkelijk geprijsd te realiseren.

De groeiende onderneming ondersteunen we met producten en diensten die horen bij deze fase van het bedrijf. Je hebt personeel, klanten, leveranciers en wilt daarmee bestanden en kennis uitwisselen en vastleggen. Ons product MyVox is hier bijzonder geschikt voor. Tijdens de start bieden we de eerste 100 klanten deze module gratis aan

We zullen gaandeweg steeds meer producten en diensten aanbieden om het leven van de online ondernemer simpel en effectief te houden, zodat jij kunt doen wat je het liefste doet. Bezig zijn met jouw bedrijf en jouw klanten.

Short description: Of je nu starter bent, bestaand bedrijf, of een nieuw product wilt introduceren. Met eigen bedrijf online ben je makkelijk, snel en goedkoop op internet
Company name
Country
Location
Company address: Geldropseweg 8b
Postal Code: 5731 SG

Companies

Unique Selling Point: Geintegreerde oplossingen voor MKB
Contact Person: Robin Conjour
Employees
Company Revenue

ICT companies

icttype

Videos

More videos

Featured Companies

No results found.