DETCIT

Everyone

Business description

DETCit is dé organisatie voor het trainen en inzetten van kennis en expertise voor ICT netwerken en security. Onze combinatie van kennis, voorzieningen, beproefde methodieken en samenwerkingsverbanden met Partners voor de nieuwste ICT netwerk technologieën, dragen zorg voor de optimale dienstverlening waarna u op zoek bent.

 

Het karakter van de organisatie is deskundig, hardwerkend, toegewijd, oprecht geïnteresseerd in en betrokken bij haar opdrachtgevers. De benadering is open, betrouwbaar, persoonlijk en nuchter. De medewerkers zijn topspelers, vakidioten, techneuten pur sang, opererend vanuit passie voor het vak en de drang zichzelf steeds te verbeteren.

 

Bent u ook graag de eerste bij het ontdekken, ontwikkelen en toepassen van nieuwe technologie? Dan is DETCit uw partner.

 

We zijn nieuwsgierig en innovatief, we weten waar we het over hebben. We zijn niet arrogant, maar wel slim genoeg om met onze opdrachtgevers mee te denken en ze te adviseren op strategisch niveau.

 

We zijn de beste binnen ons vakgebied, en niet eens de duurste. Opdrachtgevers zijn blij met ons, en wij doen er alles aan om dat zo te houden.

Short description: Network and Security Consultant and Trainer
Company name
Country
City
Telephone: +31642051192
Skills
Personal or Company websitehttp://www.detcit.nl
Twitter account: dvdeijnde

Companies

Unique Selling Point: Cisco Netscreen Juniper Checkpoint CCSI CCIE
Employees
Company Revenue
75%

No skype name yet

Advertisement

No advertisements yet

RSS Feed

No RSS Feed URL provided