Willemsen Automaten

Everyone

Business description

Willemsen Automaten Geldrop is al bijna 35 jaar actief in het exploiteren en verkopen van Amusements-automaten ,Licht Beeld en Geluid voor Particulieren en horeca. De amusementsbranche is altijd volop in beweging. Om aan alle vragen te kunnen voldoen beschikken wij over een divers assortiment en besteden veel aandacht aan de nieuwste trends en ontwikkelingen in de amusementssector. Wilt u een eigen (Horeca) zaak gaan beginnen? Dan kunnen wij u in diverse zaken ondersteunen en adviseren. Vraag naar de mogelijkheden . De keuze van een muziekinstallatie hangt af van wat u ermee wilt bereiken. Willemsen Automaten kan u op basis van uw wensen adviseren en een vrijblijvende offerte aanbieden. Willemsen Automaten werkt merk-onafhankelijk en kan hierdoor het beste systeem voor uw toepassing vinden. Kijk naar onze Complete Geluidssets van top kwaliteit hieronder met verrassend lage prijzen!!!! www.willemsen-automaten.nl

Short description: Speelautomaten Licht Beeld en Geluid ,Muziekcomputers, complete Geluidsinstallaties, verhuur Muzieksystemen.
Company name
Country
City
Company address: Nuenenseweg 167
Postal Code: 5667KP
Telephone: 040-2854997
Personal or Company websitehttp://www.willemsen-automaten.nl
Twitter account: @WAutomaten

Companies

Unique Selling Point: Onze service is heel belangrijk, Als Uw automaat stilstaat kost dat geld ,of als uw geluid uitvalt in uw horecazaak kost u dat klanten . Dus een 24 uurs service dienst die altijd paraat staat mocht er iets fout gaan.
Chamber of Commerce:: 17151884
Employees
Company Revenue

Videos

More videos