VertaalExperts

Everyone

Business description

Wij verzorgen vertalingen naar alle talen binnen alle vakgebieden.

Professionele, native speaker vertalers vertalen iedere tekst met de juiste zorg en precisie zodat deze ook in de doeltaal zal overkomen zoals deze oorspronkelijk was bedoeld.

Voor het komen tot de perfecte vertaling hanteren wij de volgende 3 uitgangspunten:

1. Professionele native speaker vertalers

Vertalingen worden uitsluitend uitgevoerd door native speaker vertalers die de doeltaal van origine spreken. Onze vertalers zijn dus geboren en getogen in het land van de doeltaal. Daardoor begrijpen zij als beste hoe uw tekst vertaald moet worden.

2. Gespecialiseerde vertalers

Voor een technische tekst naar het Engels, een juridische tekst naar het Duits of voor een medische tekst naar het Frans, voor elke taal en vakgebied hebben wij de juiste specialist in huis. Dus geen all-round vertalers, gelegenheidsvertalers of vertalers die even niets te doen hebben (waarom eigenlijk niet?). Maar specialisten zoals u.

3. Controle

Uit ervaring weten wij dat iedere vertaalde tekst nog grotere of kleinere foutjes bevat. Ook deze halen wij er nog voor u uit door de vertaling grondig te controleren voordat wij deze bij u afleveren.  

Een groot netwerk aan vertalers

Ons netwerk bestaat uit honderden vertalers die bij ons zijn aangesloten en die regelmatig vertalingen voor ons uitvoeren. Uw tekst wordt dus altijd vertaald door de juiste vertaler.

Referenties

Onze klanten zijn onze beste reclame. Kijkt u eens op http://www.vertaalexperts.nl/testimonials/ en lees hoe onze klanten ons en onze vertalingen beoordelen.

Tarieven

Als gevolg van onze efficiënte en kostenbesparende manier van werken hanteren wij vriendelijke tarieven voor vertalingen in alle talencombinaties.

Contact

Website: www.vertaalexperts.nl
E-mail: ljwillemsen@vertaalexperts.nl
Tel:  06 341 803 56

Short description: Vertaalbureau VertaalExperts verzorgt vertalingen naar alle talen binnen alle vakgebieden. Ons vertaalteam bestaat uit gedreven en professionele "native speaker" vertalers. Iedere vertaler heeft da
Company name
Country
Company address: Bezuidenhoutseweg 265
Slogan: Onze native speaker vertalers vertalen uw tekst met zorg en precisie
Postal Code: 2594 AN
Telephone: 06 341 803 56
Mobile phone: 06 341 803 56
Twitter account: https://twitter.com/vertaalexperts
Skype username: hanno.willemsen

Companies

Contact Person: Dhr. Hanno Willemsen
Employees
Company Revenue

Services industry

Type of services organization

No connections yet.

    • VertaalExperts
      VertaalExperts joined Centillien