Triformis

Business description

Het bedrijf Triformis is gebouwd op een drietal pijlers. De eerste pijler is specialisatie in project- en interim-management, de tweede pijler is kantoorautomatisering en de derde pijler is detachering en werving & selectie.

Triformis levert verschillende diensten en binnen de Quality Suite standaard produkten. De Quality Suite is opgebouwd uit verschillende produkten die onderling naadloos aansluiten. De produkten zijn afzonderlijk aan te schaffen en altijd gezamenlijk toepasbaar. Dit betekent dat Triformis de belangrijkste bedrijfsprocessen integreert in één totaaloplossing.

Triformis levert een bijdrage aan uw procesoptimalisatie door de combinatie van ervaring en materiedeskundigheid. Tevens kan Triformis complete projecten tegen een vaste prijs realiseren.

Uiteraard willen wij u graag nader informeren over Triformis en onze produkten en dienstverlening. Neemt u gerust contact met ons op !

Short description: Het bedrijf Triformis is gebouwd op een drietal pijlers. De eerste pijler is specialisatie in project- en interim-management, de tweede pijler is kantoorautomatisering en de derde pijler is detachering en werving & selectie.
Company name
Country
City
Company address: Overweg 22
Postal Code: 6956 AG
Telephone: +31313496996
Mobile phone: +31643077083
Personal or Company websitehttp://www.triformis.nl
Twitter account: @quikpg
53%

No skype name yet

Events

No results found.

RSS Feed

No RSS Feed URL provided

Advertisement

No advertisements yet

No connections yet.