Swinkels Administraties

Everyone

Business description

Swinkels Administraties is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in diensten op het gebied van bedrijfsadministratie, salarisadministratie en belastingadvies. Swinkels Administraties ondersteunt haar relaties in de fiscale planning, bedrijfsvoering alsmede de optimalisatie van de financiƫle positie van ondernemingen.

Vaak verzorgt Swinkels Administraties de gehele salarisadministratie zodat uw medewerkers tijdig en op correcte wijze hun salaris ontvangen.

Altijd een vaste contactpersoon
De communicatie verloopt altijd via uw eigen contactpersoon, die volledig op de hoogte is van uw specifieke situatie. Dit schept duidelijkheid voor beide partijen en waarborgt een goed advies voor uw onderneming. De werknemers van Swinkels Administraties onderscheiden zich door hun betrokkenheid en hun pro-aktieve denk en handelswijze. Wij denken graag met u mee.

Swinkels Administraties voor Starters
Swinkels Administraties biedt volop diensten voor startende ondernemers en helpt hen graag op weg met een goed advies. Succesvol ondernemerschap vraagt een hoop energie en tijd, klanten komen immers niet zomaar aanwaaien. Daarom is een goede voorbereiding van zeer groot belang.

Swinkels Administraties voor Particulieren
Particulieren die op zoek zijn naar een kundige fiscalist voor het invullen van de jaarlijkse aangiften kunnen terecht bij Swinkels Administraties. Neem hiervoor contact op met de dichtst bijzijnde vestiging.

Short description: Swinkels Administraties adviseert, ondersteunt en begeleidt op financieel gebied
Company name
Country
City
Company address: Mercuriuslaan 1c
Postal Code: 5632 EE
Telephone: +3140-296 01 96
Personal or Company websitehttp://www.swinkelsadministraties.nl

Companies

Employees
Company Revenue

No skype name yet