Subsidiefocus

Everyone

Business description

Subsidiefocus is een landelijk opererend subsidieadviesbureau dat zich richt op subsidie-management in de meest brede zin van het woord. Subsidiefocus werkt onder andere voor ondernemingen die actief zijn in de metaal & elektro, ICT, feed & food en de agrarische sector.

De adviseurs van Subsidiefocus hebben interesse in en inhoudelijke kennis van uw sector en volgen de ontwikkelingen op de voet. Hierdoor kunnen wij uw subsidiekansen vroegtijdig signaleren. Subsidiefocus ondersteunt de klanten bij het in kaart brengen van de subsidiekansen, het opstellen en indienen van de aanvraag, de projectadministratie, de (tussen)rapportages en de einddeclaratie van het subsidietraject.

Subsidiefocus hecht waarde aan een persoonlijke relatie met haar klanten. Wij onderscheiden ons door de persoonlijke begeleiding die wij u gedurende het gehele subsidietraject bieden. Subsidiefocus vindt het erg belangrijk om inhoudelijk op de hoogte te zijn en te blijven van uw bedrijfsactiviteiten. Daarom is er regelmatig contact met onze subsidieadviseurs, die uw plannen en projecten met u bespreken. De adviseurs van Subsidiefocus fungeren als sparringpartner en vertalen uw plannen naar subsidiemogelijkheden. Proactief handelen en met u meedenken staan hierbij centraal.

Short description: Subsidieadvies op maat
Country
Company address: Europalaan 24
Postal Code: 5232 BC
Telephone: +31 (0)73-646 5475
Twitter account: twitter.com/Subsidiefocus

Companies

Unique Selling Point: Vergroot uw kansen op subsidie
Employees
Company Revenue

No skype name yet