QNH

Everyone

Business description

QNH acteert op het grensvlak van business en ICT. Wij kiezen thema's die onze klanten belangrijk vinden en vertalen die naar oplossingen. Door onze branchekennis, gecombineerd met de hantering van de juiste concepten en actuele kennis van de nieuwste ontwikkelingen, zijn wij in staat om nieuw diensten te bedenken die passen bij onze klanten. Dit doen wij door goed naar onze klanten te luisteren. En omdat wij niet bang zijn om iets voor het eerst te doen, kunnen wij snel en pragmatisch inspelen op de behoefte van onze klant. Hierbij is iedere klant uniek. Dit levert verrassende combinaties op die het verschil maken.

Wij werken daarbij professioneel samen, kijken vanuit diverse perspectieven, zijn besluitvaardig, gebruiken de juiste informatie en beschouwen uw vraagstelling in samenhang met alle aspecten van uw bedrijfsvoering. Daardoor zult u altijd profiteren van onze resultaten.

Short description: QNH acteert op het grensvlak van business en ICT. Wij kiezen thema's die onze klanten belangrijk vinden en vertalen die naar oplossingen.
Company name
Country
Location
Company address: Hogehilweg 24
Slogan: CREATORS OF INTEGRATED BUSINESS
Telephone: +31 20 460 9609

Companies

Employees
Company Revenue