QFactors

Everyone

Volledige omschrijving

QFactors is een gespecialiseerde organisatie van testprofessionals en Java / .NET ontwikkelaars. QFactors levert innovatieve en hoogwaardige diensten op het gebied van testen, kwaliteitsmanagement en development. De testprofessionals en ontwikkelaars zijn allemaal gecertificeerd en kunnen ingezet worden in elke functie op het gebied van testen of development.

Om tijdens projecten duidelijkheid en transparantie te leveren heeft QFactors QFactors Solution Suite (QSS) ontworpen.
QFactors Solution Suite (QSS) is de online tool voor het managen van ontwikkeltrajecten voor software. Geen gedoe meer met Word en Excel documenten. Een locatie waarin alle requirements, testcases en usecases beschreven zijn, inclusief versiebeheer. Alle teamleden werken samen in de tool, zowel van het testteam, het ontwikkelteam als het management.QFactors Solution Suite (QSS) begeleid het team bij het testen van software en houdt de testresultaten bij.

Short description: QFactors is een gespecialiseerde organisatie van testprofessionals en Java / .NET ontwikkelaars. QFactors levert innovatieve en hoogwaardige diensten op het gebied van testen, kwaliteitsmanagement en development.
Country
Stad
Company address: Vlijtstraat 40
Postal Code: 7055 BN
Telephone: 06 1502 3037
Mobiele telefoon: 06 1502 3037

Companies

Chamber of Commerce:: 08099053
Contact Person: Jim Groen
Employees
Company Revenue

No skype name yet

No advertisements yet