Ninia Lazaar Violiste

Longer you thrive to success, closer it gets. Many men quit when success is just one step away. Remember this, others will take that step.

()

Everyone

Quality Rating
Business description

Viool docente in den Bosch, Geldrop, Heeze en Eindhoven. Ik geef les, speel concerten en geef live optredens. Ik kom les geven op locatie of op locatie in Heeze. Ik ben gediplomeerd viooldocente, afgestudeerd aan het beroemde conservatorium van Tblissi waar ik les heb gehad van internationale grootmeesters. 

Naast viooldocente geef ik ook masterclasses en ben examinator.

Tijdens mijn studie aan het conservatorium heb aantal lessen gevolgd bij wereldberoemde violist Igor Oistrakh. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in vioolmethodiek voor zowel jong talent als de studenten, hierdoor is leskwaliteit gegarandeerd.

Beginnen met vioolles kan al vanaf  4 jaar. Is een kind gemotiveerd om op les te gaan is wel belangrijk. Jonge kinderen leren het vioolspelen op een heel natuurlijke manier. Afhankelijk van het niveau van de leerling en in overleg wordt er gekeken wat van toepassing is.

Volwassenen die een lang gekoesterde droom willen volgen zijn meer dan welkom. Heb je geen muzikale basis dan besteden we daar in de les de nodige tijd aan. Naast het vioolspelen leer je de noten en de theorie. Ik besteed in mijn lessen zowel aandacht aan het grote geheel als aan de details. Gevoel voor ritme en een goed gehoor zijn belangrijke basisvoorwaarden om goed viool te kunnen spelen. Ik geloof dat iedereen zich hierin kan ontwikkelen.

De eerste lessen krijg je van mij materiaal waarmee je thuis kunt oefenen. Daarna bekijken we in overleg welk boek of methode het beste bij je past. Leerlingen kunnen begeleid worden op piano, of eventueel meespelen met CD.

Wacht even met de aanschaf van een viool. Het is aan te raden om er eerst één te huren. Zelf een viool kopen als je er nog geen verstand van hebt, kan voor teleurstellingen zorgen. De viool moet in alle opzichten in orde zijn gemaakt door een goede vioolbouwer. 

Voor de huur van een instrument kun je terecht bij:

Jan-Willem Paardekoper
Koninginnelaan 47, Den Bosch
tel afspraak maken (bellen di tm vr tussen 13 en 18 u)
tel nr: 073 6127547 

of  

Hendrik Zick

Picushof 272, 5613 SG Eindhoven

tel: nr  040212 3477

 

Short description: Viooldocente in de Den Bosch, Geldrop, Heeze en Eindhoven. Ik geef les, speel concerten en geef live optredens in Noord-Brabant.
Company name
Country
City
Slogan: Viool spelen gaat over passie
Telephone: +31-650297771
Mobile phone: +31-650297771
Personal or Company websitehttps://vioolles.net
Twitter account: @ninialazaar
Skype username: guccixxx1

Creative sector

Art type

Google Map

View all
  • Ninia Lazaar Violiste

   Muziek verbindt en verwondert.

   December 19, 2015 - Muziek is een kunst die gebruikmaakt van klanken. De klanken worden geproduceerd door een of meer muziekinstrumenten of zang (menselijke stem). Mensen luisteren naar muziek voor plezier, ontspanning of troost. Muziek kan gevoelens in hoge maten...
   • Ninia Lazaar Violiste

    Ninia Lazaar in Reiting magazine

    March 23, 2015 - Today I was interviewed for the Georgian magazine Reiting "რეიტინგული სიახლეები"