de Kapperie Kapsalon, haarwerken & pruiken

About me

De Kapperie in Arnhem (Elden) heeft al meer dan 20 jaar kennis en ervaring in het verzorgen van mooie, modieuze en gemakkelijk te verzorgen kapsels voor iedereen. Of u nu gewoon een mooi gracieus kapsel wilt of u heeft of krijgt te te maken met haaruitval of kaalheid. Wist u dat ook door stress de haargroeicyclus en de hoofdhuid verstoord kan raken? De oorzaak van het uitvallen of het kaal worden kan erg verschillen (bijvoorbeeld door effecten van een dieet, narcose, medicijngebruik of van chemotherapie).Wij zijn gespecialiseerd in het aanmeten en het aanpassen van pruiken en haarwerken aan uw persoonlijke wensen en alle andere mogelijkheden om uw kapsel er goed verzorgd (en gezond) te laten uitzien. Wij zijn tevens een door MEDICEUTICALS®gecertificeerde salon, de behandelingen met deze producten bevorderen het stoppen van overmatig haaruitval en bevorderen nieuwe haargroei.

In het geval dat u te maken krijgt met haarverlies of u uw hoofd graag wilt bedekken op een manier die het best bij u past dan zijn er verschillende alternatieven. Ik help u graag met mooie oplossingen. Naast pruiken of haarwerken heb ik dan ook tops, petten, bandana’s, sjaals en nog veel meer, in vele kleuren, motieven en materialen. Een ander alternatief is een haarband met echthaar, deze kunt u gebruiken in combinatie met een top of pet. Een mooi alternatief wanneer er (eventjes) geen behoefte is aan een pruik.
Wanneer u te horen krijgt dat uw haren tijdelijk of blijvend kunnen gaan uitvallen is het raadzaam om direct contact op te nemen. Ik kan u dan vroegtijdig informeren over alle (on)mogelijkheden in uw specifieke geval.
Short description: Kapsalon haarwerken & pruiken tevens hoofdhaaranalyse en behandeling
Country
Telephone: +31 (0)26 3816082
Mobile phone: +31 (0)6 25002147
80%

No skype name yet

No connections yet.

No connections yet.

Advertisement

No advertisements yet
No advertisements yet

RSS Feed

No RSS Feed URL provided