de Kapperie Kapsalon, haarwerken & pruiken

Full description

De Kapperie in Arnhem (Elden) heeft al meer dan 20 jaar kennis en ervaring in het verzorgen van mooie, modieuze en gemakkelijk te verzorgen kapsels voor iedereen. Of u nu gewoon een mooi gracieus kapsel wilt of u heeft of krijgt te te maken met haaruitval of kaalheid. Wist u dat ook door stress de haargroeicyclus en de hoofdhuid verstoord kan raken? De oorzaak van het uitvallen of het kaal worden kan erg verschillen (bijvoorbeeld door effecten van een dieet, narcose, medicijngebruik of van chemotherapie).Wij zijn gespecialiseerd in het aanmeten en het aanpassen van pruiken en haarwerken aan uw persoonlijke wensen en alle andere mogelijkheden om uw kapsel er goed verzorgd (en gezond) te laten uitzien. Wij zijn tevens een door MEDICEUTICALS®gecertificeerde salon, de behandelingen met deze producten bevorderen het stoppen van overmatig haaruitval en bevorderen nieuwe haargroei.

In het geval dat u te maken krijgt met haarverlies of u uw hoofd graag wilt bedekken op een manier die het best bij u past dan zijn er verschillende alternatieven. Ik help u graag met mooie oplossingen. Naast pruiken of haarwerken heb ik dan ook tops, petten, bandana’s, sjaals en nog veel meer, in vele kleuren, motieven en materialen. Een ander alternatief is een haarband met echthaar, deze kunt u gebruiken in combinatie met een top of pet. Een mooi alternatief wanneer er (eventjes) geen behoefte is aan een pruik.
Wanneer u te horen krijgt dat uw haren tijdelijk of blijvend kunnen gaan uitvallen is het raadzaam om direct contact op te nemen. Ik kan u dan vroegtijdig informeren over alle (on)mogelijkheden in uw specifieke geval.
Short description: Kapsalon haarwerken & pruiken tevens hoofdhaaranalyse en behandeling
Country
Telephone: +31 (0)26 3816082
Mobile phone: +31 (0)6 25002147
Personal or Company websitehttp://www.dekapperie.nl
80%

No skype name yet

No connections yet.

No connections yet.

Advertisement

No advertisements yet
  • De Kapperie. Kapsalon, haarwerken & pruiken
   De Kapperie. Kapsalon, haarwerken & pruiken

   Look good feel better
   Als vrijwilliger werkzaam bij "Look good feel better" weet ik als geen ander welke behoeften er leven als men plotseling geconfronteerd wordt met de gevolgen van kanker. Look Good... Feel Better geeft op een positieve manier praktische informatie en advies over uiterlijke verzorging bij kanker. Dit doen we door het geven van workshops, individuele behandelingen en het verstrekken van informatie en tips & adviezen. Binnenkort ook in Ziekenhuis Rijnstate te Arnhem

   Quote's van workshop deelnemers:
   "Ik ben even met iets heel anders bezig geweest dan het ziek zijn”
   "Na het tekenen van mijn wenkbrauwen kreeg ik mijn gezicht weer terug”
   "Ik keek in de spiegel en herkende mezelf weer”
   "Erg praktische en waardevolle informatie. Je voelt je echt beter”

  View all

  Files

  This business user has not yet uploaded any files.
  No advertisements yet

  RSS Feed

  No RSS Feed URL provided