Minicreche Noena

Minicreche Noena verzorgt ook Vroeg Voorschoolse Educatie voor kinderen. Spelenderwijs leren, praten, lezen en bewegen.

()

Everyone

Business description

Minicreche Noena is een gastouder. Een gastouder vangt kinderen op aan huis. Kinderopvang in een thuissituatie dus. Minicreche Noena is werkzaam in het Eindhovense stadsdeel Woensel (wijk Rapenland).

Gastouder Noena is een professionele kinderoppas voor jonge kinderen tot 10 jaar in een warme en huiselijke sfeer. Een deskundig en vertrouwd opvangadres bij een ervaren gastouder.

Naast een veilige opvang van uw kind houdt Noena zich ook bezig met Vroeg Voorschoolse Educatie. (VVE). VVE staat staat voor spelenderwijs leren praten, lezen en bewegen. Zodat uw kind er ook nog wat van opsteekt.

Verder is Gastouder Noena ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang. Dit is een voorwaarde voor ouders om kinderopvangtoeslag te krijgen.Ook voldoet Minicreche Noena aan alle voorwaarden voor gastouderopvang zoals een certificaat goed gastouderschap, kinder-ehbo, VOG (verklaring omtrent gedrag) en goedkeuring door de GGD (accommodatie, inrichting, pedagogisch beleid, aantal kinderen, veiligheid en gezondheid).

Gastouder Noena is ook erkend leerbedrijf in de gastouderopvang en aangesloten bij de branchevereniging van de gastouderopvang VGOB.

Short description: Gastouder en Kinderopvang in Eindhoven Woensel
Country
Company address: Dr. Cuyperslaan 108
Slogan: Uw kind is bij mij in goede handen!
Postal Code: 5623 BD
Telephone: 06 - 51 966 931
Mobile phone: 06 - 51 966 931
Twitter account: @minicrechenoena

Companies

Unique Selling Point: Professionele kinderopvang in een thuissituatie
Chamber of Commerce:: 17239353
Contact Person: Anjuschka van Lieshout
Customers
Employees
Company Revenue

No skype name yet

No advertisements yet