Schapen Wolken Dromen

Leef je leven in 2014 en geniet! Wie anders kan dat doen dan jij? http://schapenwolkendromen.blogspot.nl/2014/01/leef-2014.html

()

Business description

Voel, ruik en luister! De producten van Schapen Wolken Dromen moet je beleven.

In de afdeling liggen vind je kussen gevuld met boekweitdoppen of speltkaf. Een natuurlijke vulling die stevig, maar veerkrachtig is. Die steunt waar jij het nodig hebt en bovendien optimaal ventileert De kussens bieden je hoofd en nek de ondersteuning die het nodig heeft.

Maar natuurlijk zijn boekweit- en speltkaf niet alleen fijn voor onder je hoofd. Vroeger sliepen mensen op een dekmatras met deze vulling. Helaas kunnen we je die (nog?) niet aanbieden, maar wel vind je bij ons goede kussens om op te zitten. We hebben meditatiepoefjes in de standaardmaat in het assortiment en daarnaast hebben we de maxi-poef ontwikkeld voor een meer actieve zit. En wat het beste is: als jij een andere wens hebt, je lichaam iets anders nodig heeft, kunnen we altijd bekijken of we dit voor je kunnen maken. Alles uit eigen atelier betekent: in korte lijnen communiceren, meedenken en duidelijkheid over wat wel en niet mogelijk is.

We hebben ook een afdeling spelen, met producten waar we trots op zijn. Onze spelproducten nodigen uit tot bewegen, ontdekken en creatief bezig zijn. Ze bieden het kind wat het product in handen heeft de kans zichzelf te ontplooien! Bekijk zeker eens onze Hutten Tutten Tenten Tas!

De afdeling koesteren is een geval apart. Iedereen kent de standaard kersenpitzakken, en die wilden wij ook graag aanbieden in onze webwinkel. Maar dan het liefst wel op ónze manier. En dat hebben we gedaan. Met het simpele gebaar om standaard een los wasbare hoes bij (bijna) alle pittenkussens aan te bieden. Door na te denken over en te experimenteren met andere vullingen. Door het maken van andere vormen… Onze Blije Buikjes blijken een gat in de markt!

Maar de afdeling koesteren kent niet alleen de pit- en graanzakken. Het is niet alleen warmte (of soms kou) die je kunt koesteren. Ook geur kan heerlijk op je inwerken. Daarop speelt onze Kus op je ogen in. Een geurend kussen wat je ogen rust gunt en je helpt weer bij jezelf te komen.

We hebben bij Schapen Wolken Dromen nog veel meer in het assortiment. Een breed scala aan artikelen. Maar in al hun verscheidenheid is de essentie van alle artikelen toch te herleiden tot dát waar wij voor staan: Prikkel je zintuigen, ervaar het verschil en beleef je leven!

Short description: De producten van Schapen Wolken Dromen helpen je beter te zitten, beter te liggen. Ze zorgen ervoor dat je beter in je vel komt te zitten, de rust in jezelf terugvindt en het leven anders gaat beleven.
Company name
Country
City
Company address: Sijzenstraat 6
Slogan: Prikkel je zintuigen en beleef je leven!
Postal Code: 5702 PV
Telephone: 0492555262
Personal or Company websitehttp://www.schapenwolkendromen.nl
100%

No skype name yet