Dataplus

Everyone

Business description

Dataplus is bij uitstek de expert op het gebied van softwarelicenties. We hebben ons volledig gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van softwarelicenties. Wij bedienen door heel Nederland. We leveren onze klanten de optimale oplossingen en de beste contracten. Wij werken voor grote en middelgrote organisaties. Dataplus is geautoriseerd door vrijwel alle belangrijke softwarefabrikanten. Tijden veranderen, zo ook de ontsluiting van ICT aan de medewerkers, men wel overal toegang hebben tot zijn of haar gegevens. De opkomst van Tablets (Ipad) maar ook de e-mail die tegenwoordig op de telefoon binnenkomst. Dataplus geeft advies aan haar klanten, zodat de klant ten alle tijde weet, welke veranderingen welke licentieconsequenties heeft.

Short description: Dataplus is de licentiespecialist van Nederland. Wij adviseren organisaties op het gebied van kantoorautomatisering.
Company name
Country
City
Company address: Van Dijklaan 7
Postal Code: 5581 WG
Telephone: 040-2215 115
Mobile phone: 06-29605398
Personal or Company websitehttp://www.dataplus.nl
Twitter account: http://twitter.com/DataplusNL

Companies

Unique Selling Point: familie bedrijf met ruim 30 jarig ervaring in de ICT markt en vertalen complexe licentie materie naar begrijpelijke taal
Chamber of Commerce:: 17053719
Employees
Company Revenue
100%

No skype name yet

Videos

More videos

RSS Feed

No RSS Feed URL provided

Advertisement

No advertisements yet