BroCare B.V.

Everyone

Quality Rating
About me

BroCare gelooft dat de verdere flexibilisering van arbeid gewenst is vanuit de markt. Voornamelijk ingegeven door de grote toename in specialismen in de ICT branche, waardoor de behoefte aan expertise van het moment beter ingevuld kan worden met tijdelijk personeel. Bedrijven en instellingen zullen zich steeds meer op hun kernactiviteiten gaan concentreren en ICT behoort daar niet bij. Door een constante beweging in de ICT- en arbeidsmarkt zal er behoefte zijn aan transparantie en een aanspreekpunt met diepgaande kennis aangaande de inhuur van externen.

Missie

BroCare staat in de markt bekend als betrouwbare, flexibele partij die excelleert in het leveren van diensten die naadloos aansluiten op de vraag en ontwikkelingen in de ICT-  en arbeidsmarkt. Het is onze missie om te excelleren op het gebied van contractbeheer. BroCare wil niet de grootste zijn, maar wel de beste partij om mee samen te werken. Partnership is hierbij hetgeen wij als hoogste doel nastreven.   Voor onze medewerkers zijn wij een organisatie die ruimte biedt voor ontplooiing, initiatief, uitdaging en loon naar prestatie, waarbij we op een open, eerlijke manier samenwerken. Van onze medewerkers verwachten wij hierin een betrokken, loyale en integere houding, zodat onze klanten maximaal kunnen profiteren van de aanwezige expertise.

Strategie

De strategie van BroCare is erop gericht dat de doelstellingen en missie van de onderneming gerealiseerd worden. De kennis en ervaring van onze medewerkers is de drijvende kracht achter ons succes. Door te constante monitoring van de markt en het verbetering van de hulpmiddelen in combinatie met procesoptimalisatie verbeteren wij onze marktpositie.

Short description: Elke organisatie die haar zaken goed op orde wil hebben zoekt duidelijkheid en inzicht. Dat heeft onder andere geleid tot de wens om de processen en de inhuur van externen beter te beheersen.
Company name
Country
Location
Company address: Geldropseweg
Postal Code: 5731 SG
Telephone: +31 40 8200302
Skype username: brocare

Companies

Chamber of Commerce:: 17271288
Contact Person: Thierry van Schie
Employees
Company Revenue

ICT companies

icttype

Videos

More videos

Featured Companies

No results found.