AVK Innovatie > Training > Advies

Everyone

Business description

Wij verzorgen op maat gemaakte trainingen & workshops bij u op locatie (in-company), al dan niet gevolgd door 'on the job' coaching. Daarnaast adviseren en begeleiden wij u met het plannen en implementeren van nieuwe manieren van samenwerken.

Het is onze passie het werk op kantoor; slimmer, sneller en leuker te maken met bestaande of nieuwe hulpmiddelen. Vanuit onze praktische aanpak op maat bieden we een podium slimmer te gaan werken op kantoor.

AVK is al bijna 30 jaar toonaangevend in innovatief & efficiënt werken op kantoor. Onze consultants zijn o.a. betrokken bij enkele van de grote pioniers op het gebied van Het Nieuwe Werken en hebben aan de basis gestaan van het Kantoor van de Toekomst.

Onze trainingen zijn van hoge kwaliteit en worden ook zo beoordeeld door onze cursisten. Een enthousiaste en bezielende training, geheel afgestemd op de wensen en verwachtingen van de deelnemers en organisatie. Al onze maatwerk-trajecten zijn ontwikkeld met het oog op de pijlers: productiviteitsverbetering, wat heb ik er als gebruiker aan, kan het slimmer?

De AVK coaches en trainers zijn professionals op het gebied van het optimaliseren van administratieve methodes en managementprocessen en zijn dagelijks actief in het vernieuwen van manieren van werken in kantoren. Daarnaast zijn zij auteurs van diverse handboeken en werkwijzers, uitgegeven door onder andere Kluwer, Vakmedianet, Rendement en Management Support.

Short description: Wij maken het werk op kantoor slimmer, sneller en leuker met korte trainingen op maat
Country
City
Company address: Saal van Zwanenbergweg 11
Slogan: Wij maken het werk op kantoor slimmer, sneller en leuker
Postal Code: 5026 RM
Telephone: 0134638648
Personal or Company websitehttp://www.avk.nl
Twitter account: @boukevankleef

Companies

Unique Selling Point: Onze totaalbegeleiding en hooggekwalificeerde en beoordeelde trainers en coaches.
Contact Person: Bouke van Kleef
Employees
Company Revenue

No skype name yet

Videos

More videos