NetCare ICT met visie

  NetCare
  By NetCare
  https://www.netcare.nl/

  NetCare is een ervaren ICT organisatie, die praktische en uitvoerbare oplossingen levert op de gebieden detachering, software ontwikkeling en Company Private Networks om zo toegevoegde waarde te creëren.

  In de jaren '90 van de vorige eeuw zette Gerard Kanters, oprichter van NetCare B.V. als een van de eerste een ICT dienstverlener op, wat voor die tijd erg vernieuwend was.  

  Twintig jaar ervaring maken ons tot een specialist op het gebied van ICT dienstverlening. 

  Al twintig jaar is onze missie het verbeteren van de ICT omgeving waarbij innovatie de motor is. Wij geven hier concreet invulling aan door de specialistische kennis en ondersteuning van onze gemotiveerde medewerkers.

  Voor onze medewerkers willen wij een organisatie zijn die ruimte biedt voor ontplooiing, initiatief en uitdaging, waarbij we op een open en eerlijke manier met elkaar samenwerken. Dit komt ook tot uiting in onze kernwaarden, die bepalend zijn voor onze cultuur en identiteit:

  Innovatief en ontwikkelbereid
  Enthousiasme en daadkracht
  Kwaliteit en toewijding

  We Care

  NetCare ziet het belang van maatschappelijk betrokken ondernemen en zoekt daarom naar een goede balans tussen de drie P's in haar bedrijfsvoering: People, Planet; Profit. Klik op de link om meer te lezen.  

   

  Voor meer informatie zijn wij bereikbaar op 0492-430100

   NetCare

   NetCare

   NetCare is een ervaren ICT organisatie, die praktische en uitvoerbare oplossingen levert op de gebieden detachering, software ontwikkeling en ons sociaal intranet applicatie MyVox om zo toegevoegde waarde te creƫren.